Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsikt

regnet slickar fönstret blind
och jag ser livet
ur ingenting




Fri vers av Dilsewat
Läst 494 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-25 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dilsewat
Dilsewat

Mina favoriter
Star Wars