Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jul



Jul
är inte en högtid
eller
en särskild månad
under året
inte en alldeles speciell
dag
Jul
är inte
klappar under
granen
eller
hetsigt kavlade
pepparkakor
inte
nejlikorprydda
apelsiner
Jul
är inte
Kalle Anka på TV
eller skinka
på bordet
eller leénden
som pressas fram
en speciell kväll

Jul
är inte
pengar att slösa
fötter
att springa
magar att stressa

Jul
är inte en högtid
eller
en särskild månad
under året
inte
en alldeles speciell
dag


Nej


Jul
är en känsla
jul
är du och jag




Fri vers av Havanna
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-11 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna