Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Formatet är uppfuckat, men det är poeter.se's fel, inte mitt.


Tidslinjen.

Rötterna:
 begynnelsen[existensen är ett faktum]
 vattnet[räds det aldrig]
 näringen
 pulsen[du är aldrig ensam]
 rörelserna

Innersta cirkeln:
 kärnan[du vet alltid vem du är]
 känseln
 säkerheten
 värmen
 fingrarna[för finkänsligheten, det kommer med tiden]

Mellanrummet:
 omvärlden[den vill dig inget illa]
 händerna
 andningen
 medvetenheten
 fötterna[för flykten]

Yttersta cirkeln:
 luften[inhalera, exhalera]
 skriken
 kylan
 världen
 pulsen[den är din egen nu]

Kronan:
 armarna[inte bara dina egna, andras också]
 vindarna
 skratten
 världens ände
 ryggrakheten[ge dig aldrig]

Luften:
 alltet
 slutet[det finns flera]
 hemmet
 nuet[räds det inte]
 hjärnspökena[för att du behöver dem]




Fri vers av Butitsnotyugoslavia
Läst 307 gånger
Publicerad 2009-12-11 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Butitsnotyugoslavia
Butitsnotyugoslavia