Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasiga pojkar med fel pusselbitar

Tindrande glada om dagen

Sorgsna om natten

med tårarna i ögonvrån.




Fri vers av frusethjärta
Läst 333 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-11 19:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Tears of a clown".

Kan till fullo identifiera mig.

Men vem bryr sig om att se bakom masken?
De flesta nöjer sig med fasaden och ytan och drar den förhastade men BEKVÄMA slutsatsen att allt står väl till.
2009-12-13

  Mats Henricson
Plus att dessa pojkar har tappat, slagit sönder och druckit upp massor av puzzelbitar, vilket gör att puzzlet är ,definitivt, "kört" !
2009-12-11

    ej medlem längre
har också funderat så, varför
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

frusethjärta