Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

får se om det finns någon marknad för detta




Poetavlivningsinrättningen

 

Hej,

är det så illa?

Ledsen..

 

 

 

 

 

Nästa

 




Övriga genrer av Trätobroder
Läst 474 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-11 19:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Mina klienter får absolut kalla fötter då de hör klienten som senast gick in, primalskrika sig igenom sessionen.
2012-08-20

  Trätobroder
galghumor är vanskliga saker, hoppas alla klienter får kalla fötter
2011-01-13

  lodjuret/seglare VIP
Det finns bara alltför många sätt att ta livet av sig på. Ett av de mera impopulära sätten är att ingå i en armé med ett hemligt uppdrag från vilket ingen förväntas överleva. Ett annat sätt som inte heller hamnar på tio-i-topplistan är att vara journalist och a, skickas till ett land i krig som bombas massivt minst en gång per dag. b, födas i ett land vars huvudstad heter Mockba. Ytterligare ett sätt är att födas i ett land där oddsen för att uppleva exempelvis 13 års ålder är närapå noll. Jag tycker inte att de hittills uppräknade sätten är mye att skratta åt. Jag tycker inte att man skall uppmuntra till vare sig självmord eller mord. Det mest effektiva och samtidigt det mest populära sättet torde vara att födas och leva sitt liv ända tills det att man självdör. Ungefär som en ko. Förhoppningsvis innan man hamnar i ett läge där man inte längre har någon kontroll över sitt eget liv. Att motvilligt bli kallad för poet är inte tillräcklig anledning för att vilja ta sitt eget liv, även om det kan vara en åtskilligt såväl avskydd som obehaglig upplevelse.
2011-01-13

  aol
ler, tack för hjälpen ifall att att,,,,
2010-08-17

    ej medlem längre
Poeter har ju under alla tiden klarat av att ta livet av sig själva så någon sådan här inrättning behövs nog inte:)))))
2009-12-11

  Mats Henricson
vilken tur att man INTE är poet, endast Skrivare.......
2009-12-11

  Trätobroder
Här görs ingen skillnad på poet och poet. Populärt brukar vara sömnmedel eller bultpistol, beroende på syftet med avlivningen.
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Trätobroder
Trätobroder