Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns rakt framför en fast man springer jorden runt för att finna det.


inatt hyllar jag ensamheten

äntligen förstår jag
hyr mycket
du verkligen
betyder för mig
men jag vet
att jag
har gjort allt
för att
förtränga
din skönhet
och
hade jag slagit
mig själv på
käften varje gång
jag har tagit
dig för givet
hade jag
slagit
ihjäl
mig
själv

du är stjärnorna och jag en astronaut




Fri vers av Yerri
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-23 06:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yerri
Yerri