Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ingen talare

Fyllan fyller ingenting
Fast faror fortsätter
att florera i förståndet
slappt slår jag slaget
som så många andra skulle
slagit
slaget suddar snabbt ut
sinnets sundhet så den
sablans värken verkligen
vomerar ut i väldiga
vårvindar
trista tristresser tråkar
talaren bakom tronen
så tro dig inte duga
dom dömmer dig även då
du drar igen brödtuggen
skrik så högt det högsta
skriket kan skrikas


OCHLÅTDIGALDRIGTYSTAS




Fri vers av Yerri
Läst 342 gånger
Publicerad 2005-10-24 14:43



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Härligt aggresivt bett i denna
gillade speciellt ordet
brödtuggen
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Yerri
Yerri