Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våg leva!!


Fruktansvärld.

bortom all längtan
och begär
ser jag mig själv
stå i min egen
skugga
och hoppas på solsken
men i
fantasin vågar
jag kasta stoltheten
och älskar
utan gränser
och dödar
min
dötid
med att äntligen
L E V A
en stund




Fri vers av Yerri
Läst 368 gånger
Publicerad 2005-10-23 06:03



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Mycket bra
bra flyt i denna
2005-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Yerri
Yerri