Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lämnad kvar utan kärleken

det finns rosor utan taggar
om man tar bort dom

detta är ingen romanstiskfilm
vi är inga filmstjärnor
vi är normala människor

tänker inte låta
vår kärleks ridå sänkas ner, för allra sista gången
även om jag ska behöva hålla upp allting
med mina bara händer

jag älskar dig
kan det inte räcka?

jag försöker förstå
se sanningen bakom orden
och bilda meningen
i en känsla
som inte är min egen, för det är din

jag försöker se fakta
och låta känslor va
i ett annat fack

men allt kommer upp igen

allt var underbart
vart tog allt de vägen
försvann de lika fort som du gick?

jag måste våga hoppas
hopp är allt jag har kvar
av dig

var ska jag göra av minnena
minnena vi skapade tillsammans
var ska jag lägga dom?
var är det bästa stället,
när allt är så komplicerat

vet inte vart jag ska ta vägen
går runt i en cirkel, du har redan lämnat den va?
vår lilla cirkel, som inte hade nått slut
du hitta ut, eller hur?
berätta hemligheten..

jag tycks inte få en blund
känslorna har tagit över sömnen
vad för sömntabletter tar du?
för hur lyckas du somna,
berätta..

jag vill inte vara tillbaka där
på ruta 1 igen, ha tillbaka den dära
hemska känslan, oduglighet
ensamheten, hur ska jag få bort det
när du är den enda jag vill
ska få kyssa mina läppar
få röra vid mig, få ge mig kärleksfulla blickar

dras ifrån det, så fort någon närmar sig
blir jag rädd, jag vill inte glömma dig
jag vill inte ha någon ny att dela allting med
du är den som ska höra mina innesta tankar
inte den nya, som inte känner mig

du är den som känner mig bäst
du är den som kan mig, vet vad man ska göra
när jag är på ett vist sätt,
varför jag kollar bort helt plötsligt, de är du som vet hemligheten

jag vågar inte dela någon hemlighet med någon annan
när jag litar på dig, det var svårt att ens komma dit
att ha förtroende för någon

medans ditt hjärta är nu helt
är mitt brutet, de är bara du som kan reparera det
bara du..




Fri vers av breahteinsides
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-12 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

breahteinsides
breahteinsides