Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är inget objekt

jag är inte den dära tjejen
som har varenda detalj perfekt
jag har inte det bästa utseendet
jag är inte perfekt

jag vet att de finns många val före mig
jag vet jag är inte någons första val
för jag är inte den dära tjejen
- just alla vill ha

jag är speciell på mitt sätt
jag vill bli älskad för den jag är
inte för att "vara den dära tjejen"

jag vill bli sedd som en människa
inte som ett objekt

jag vill vara någons allt
- ens hela värld
inte någon man har på sidan av
när man har tråkigt

jag vill vara unik

jag vill vara den du ser på och tänker
"hon är inte som alla de andra,
hon är bättre"

jag vill vara värd mer
än dom tjejerna
som har allt




Fri vers av breahteinsides
Läst 432 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-15 18:06



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
En väldigt fin önskan, och efter att ha läst dina ord och tankar så börjar jag ana att den önskningen redan blivit sann.
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

breahteinsides
breahteinsides