Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskog

Älskog vacker i skogens glänta, månens ljus liksom silver, faller genom träden...Din röst som säger vänta, mitt i lustans största rus, jag stannar, blundar..Vi är ett, i kroppar vi förenas..Dina andetag, varma mot min hals, örat mot mitt bröst, som bara för att höra.. Mitt varma hjärtas röst..




Fri vers av Nina Nightwish VIP
Läst 504 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-12-13 19:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det vackert vackra som omgärdar allt och fyller stunden med allvar och extas. WOW!
2022-07-31

    ej medlem längre
En skön förening i en idyllisk omgivning, särskilt "Älskog vacker i skogens glänta, månens ljus liksom silver, faller genom träden" höjer texten åtskilligt. BRAVO!
2021-03-10

    ej medlem längre
En ljuvlig förening som talar sitt eget språk, ett språk som delas av båda. Jag önskar att alla kunde få uppleva denna sammansmältning. Den vibrerar. Och berör!
2017-11-12

  Gawain
Du har då sannerligen en verklig känsla för det här, darn, skärmen rodnar,,

Otroligt färgstarkt och fint!
2010-04-25

  Ronny Berk
en välfunnen rubrik som intresseväckare; löftet väl uppfylld genom texten; sinnlig och vacker i sina kroppars värme och förening...
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP