Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi såg ej kärleken

Vi såg ej kärleken
begränsa, trampa på en tår i skymningen,

blixtrade en natt
älslskade med tiden,

du gick ensam in i mörkret
tittar upp mot skyn,

andetagen tryter
skriker vanmakt,

slår en snut till marken,
sparkar,

blodet fyller gata,
gråter,

väntar dommen nu
för att ha älskat dina ögon,

din kropp
ditt hjärta bär jag med i fickan nu,

stick iväg nu era psykopater

jag dödar rakt av

stick för satan då ni kan




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-13 21:45



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra...
2009-12-15

  TobbeTooMuch
Den kändes i hela kroppen, fan vad bra den var!
2009-12-14

  Glensan
Stark och bra
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth