Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygande solar brinner

Den absurda solen lämnade dagens flytande ide
sanningen dränkte de sanna svarens trolleri,

vad ni förmår
allt det gröna,

sommaren i livet är min sanning




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 263 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-12-13 22:20



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson VIP
härligt abstrakt,

kladdiga spindelvävs trådar som gnistrar i morgon daggen...
2009-12-14

  Hans Christian
Läcker text ! Slutraden suverän.
2009-12-14

  poetryGirl
sann
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth