Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt röda hus

Går hem nu

där är ett hus

ett rött

med grind och staket

och isfruset gräs

granen som en skyddsängel

stor och med makt att

sortera (eventuella) besökare

detta som jag får lov
att kalla mitt Hem

att skyddas av

Nu skall skorstenen snart ryka

brasan brinna

vara min plats

hundens revir

och en gungstol

Så kryper jag ihop i

soffhörnet

hunden brevid

och är

hos mig och hemma




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-14 20:37



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ett hem låter fint
2009-12-15

  Monika A Mirsch VIP
"hunden brevid

och är

hos mig och hemma"
så skall man ha det när det är som bäst!
2009-12-15

  Catharina Edin VIP
Ja, det låter toppen! Ett eget härligt hem; vad går upp mot det!
2009-12-14

  stenen/ Yv Ericsson
Åhh. vad mysigt ni har det:) Där i stugvärmen. ett eget rött hus. det hade jag förut. nu bor jag i lägenhet men myser där oxå. kram
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP