Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lycka, är livet


Lussekattsdoft

jag är så
Oövervinnerlig
Känner mig så vacker
otroligt glad av lussekattsdoft i näsan
och lår som mer verkar som isblock
där vi går framåt på gator som är kalla men saknar snö
nej det är inga gator
det är små asfalt stigar med storvärdeskomplex men
skitsamma

Jag är så
oövervinnerlig
jag dansar hem över frosten från Narnia
som isdrottningen fast utan isbjörnarna och trollspöt
du är så fin
Du kan vara min isprins
så kan vi dansa tillsammans till Povel Ramel visor

Jag är så
oövervinnerlig
slänger av mig skorna och kan inte sluta att se på dig som är så bra
du är allt
i ditt leende ser jag världen

jag är så oövervinnerlig
för jag somnar i min Historia bok
med ett leende
och lussekattsdoft i näsan.




Fri vers av Karin E
Läst 845 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-14 22:29



Bookmark and Share


  Blåbäret
saffran måste vara en drog :)
om inte annat så spritter du av härlig livslust...
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E