Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släck alla ljus

Släck alla ljus,
älskling.
Det finns bara du,
och jag.
I evighet,
föralltid
eller bara en dag.

Släck alla ljus,
och se.
Håll om mig
i mörker.
Ge mig värme,
din värme,
skydd för en natt.

Släck alla ljus,
älskling.
Det finns bara du,
och jag.
I mörker av skymning,
ikväll.
Släck alla ljus inatt.




Bunden vers (Annat versmått) av B-Nita
Läst 399 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-15 10:49



Bookmark and Share


  ante-20
Vacker text <3.. underbart att läsa :) <3 <3
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

B-Nita
B-Nita