Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ingen lätt väg att gå

Kritiken kommer alltid vara större än engagemanget,
än komplimangerna,
än uppmärksamheten.
Men vad du än gör
ge inte upp.

Det kommer alltid finnas de som inte är stolta,
som inte ser
det som du gör för dem.
Det finns ingen lätt
väg att gå.

Det är sällan människor verkligen uppskattar,
men de kommer ofta
med klagomål.
Så lyssna enbart
till dina drömmar.

Jag har sett människor nära till tårar,
rörda
av din musik.
Men det finns ingen lätt
väg att gå.

Du har så många framtidsplaner att uppnå,
men vem stöttar dig?
Vem förstår?
Vad du än gör
ge inte upp.







För det finns ingen lätt väg
att gå.




Bunden vers (Annat versmått) av B-Nita
Läst 417 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-15 11:04



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
mkt bra text, den berör verkligen!
2010-04-21
  > Nästa text
< Föregående

B-Nita
B-Nita