Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läs en ros i mina tårar nu i natten

Läs en ros i mina tårar nu i natten
ty du log åt mitt förstånd då slutet nalkades din grymma blick,

min kniv
blodet,

alltet snurrar
skakar,

metallsmaken
jag,

men
döden kom fort,

ville ej se




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-15 23:06



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra....
2009-12-16

  LenaJohansson VIP
bra....
2009-12-16

  LenaJohansson VIP
bra....
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth