Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är inte alltid som det verkar...


Illusion av mig


Det äter upp mig inifrån
Långsamt blir jag tömd
Urgröpt på mig
Endast ett skal finns kvar

Jag kammar håret
Målar på ett leende
Det skrattande omslaget
En clown
utan innehåll

Det spelar ingen roll
Det är ingen som ser
Alla roas, skrattar med
Förundras över ytan
Medan substanserna
spolas bort i rännstenen




Fri vers av Sländan
Läst 444 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-10-23 20:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Inte alla målar, sig
vilket känns bra
i och för sig, för gossar
2008-02-22

  Björn Karlsson
Din text käns rakt in
Naken ärlig stark och skör
Tack
Björn
2007-09-01

    ej medlem längre
Väldigt bra beskrivet, förklarat, många känner nog igen sig i de tankarna.
2005-11-02

  Jessi
Känner igen mig själv jättemycket i den här. Bra skrivit!
2005-10-24

  oprivat
bra! väldigt bra! alla har vi fasader som är svåra att få bort...och det vi inte vill visa kanske rinner bort i rännstenen...gillar dom 2 sista meningarna speciellt!
2005-10-23

  Smultris
Du skriver så rakt av...den där tomheten, ångesten... ja allt... det du skriver... finns inuti mig...
2005-10-23

  Charly
Oj vad bra! Den här fasaden som man är så van att klistra på. Den är inte sund, men det är allas förväntningar på hur man ska vara som skapar den. Man gröps ur långsamt och smärtsamt. Jättebra!
2005-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan