Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sen den dag

Sen den dag du gick har jag ett ständigt svart åskmoln över mig.
Sen den dag du gick är inget som då....
Nu har fåglarnas kvitter tystnat...
Sen den dag du gick har solskenet bytts mot ständigt mörker...
Sen den dag du gick har jag en molande värkande känsla av sorg och saknad




Fri vers av Jenny-Anne
Läst 171 gånger
Publicerad 2009-12-16 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny-Anne