Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FAN!

Fan fan fan
det är så jag känner när jag tänker på dig.

Jävla helvete
Hur kan jag låta dig ha sån makt över mig?

Fan vad jag älskar dig,
och helvete vad ont det gör när du inte är här.




Fri vers av Jenny-Anne
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-16 19:37



Bookmark and Share


    Jenny-Anne
Ja var dag ilskna jag på mig själv...och önskar att jag känslorna kunde styra.
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Jenny-Anne