Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du skapade mig smärta
du tog all min energi
Du sparkade och förtryckte
Du tänjde på gränserna
Du hånade

Jag
Jag grät och sårades för var dag i ditt våld
Jag var din lilla leksak som du gång på gång med ditt falska smicker fick på fall




Fri vers av Jenny-Anne
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-16 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny-Anne