Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
From my Creative Writing 2 course


A Haiku

It’s autumn again
Light weight leaves un-bouncing on
the slippery slope

/ A




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2009-12-17 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP