Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter midnatt


Tiden rör vid mig
under varje slag
föder tanken
en ny

lindar in natten
med det som varit.

min dag har
slutat jämra sig
sover nu tungt
under snöfällen. 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-18 00:41



Bookmark and Share


  aol
underbart säger jag,
2009-12-19

  Miss Mod
Underbart, ljuvliga uttryck.
2009-12-18

  anits VIP
Vackert berörande
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP