Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dröm eller?



Jag tittar ut över klippa och känner vinden rufsa om håret helt plötsligt faller man bara man rentav flyger ner i vattnet blir blöt men känner inget kan inte röra armarna vill simma upp till ytan men gör det inte det går inte, far längre och längre ner börjar svartna för ögonen het plötsligt ligger man i en säng det sitter folk bredvid som gråter vet inte vad som hänt. Kollar på benen men det finns inga dom är borta. Fattar inte vad som hänt bara ligger där och gråter inombords vill gå upp och springa ifrån allt och alla men kan inte. För benen är ju borta. Det kommer en doktor och jag frågar vad som hänt men han vill inte säga vad som hänt jag börjar gråta plötsligt är jag tillbaka i min vanliga säng men jag har benen kvar. Vad var det som hände egentligen? det kändes så verkligt men det var väl bara en dröm då.




Fri vers (Fri form) av Yaffs
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-18 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yaffs
Yaffs