Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Novell

Hon kände hur det hettade i ansiktet. Anne vart ännu mer generad då hon märkte hur röd hon var i ansiktet.
Varför var det så pinsamt att berätta att hennes mamma var en lärare?! Men troligen var det väl för att alla började att skratta. Varför tycker alla att det är det så roligt att någons mamma är lärare?! Den frågan ställde hon sig många gånger.
Men nu äntligen så var skolan slut, då kunde hon gå hem.
Men när hon var på väg hem märkte hon att någon följde efter henne, det var en kille som gick i nian. Han bar på ett järnrör och hade med sig sitt gäng. Men varför följde han efter henne?!
Hon fick panik och började att springa snabbare och snabbare sprang hon, när hon kollade bakåt såg hon att de kom ikapp henne väldigt snabbt. Anne visste inte vad hon skulle göra, och helt plötsligt var de ikapp henne och tog tag i henne....




Prosa (Novell) av Yaffs
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-05 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yaffs
Yaffs