Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tunna från Sunna

Det var en man från Sunna
Som en dag fastnade i en tunna
Han drog fram en propp
Som hjälpte hans kropp
Mot de som var försvunna!




Bunden vers (Limerick) av Yaffs
Läst 218 gånger
Publicerad 2012-01-03 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yaffs
Yaffs