Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finurligt

Finurligt
faller och dansar
det vita runt ovanför torget
de ska inte gå på julavslutning för de ska
dansa
runt tills de smälter

Det vill jag också
dansa
som om jag hade en minut att leva
innan jag smalt på ett torg med gatsten i långa rader
och komplicerade mönster

kanske är det de vi gör ändå?




Fri vers av Karin E
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-18 23:38



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Mitt i prick-text!
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E