Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ögon som lera

I. - Renande blå nätter

Vi tvättade varandra
jag dränkte henne
i leran som är mina ögon


II.- I leran som är mina ögon

I snåren
sover tystnaden

I håret
I dammen
I sängen
på scenen

I namnet
I morgonen

I bröstet
I min hand




Fri vers av Marco Zamorano
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-19 23:36



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Omvälvande ordberikande
en fulländad och osannolik liknelse så raffinerat utvald. Kan varseblivningen illustreras bättre?
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Marco Zamorano
Marco Zamorano