Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ni är de
som reglerar
tinningarnas älv

Ni är de
som föder upp korparna,
Ni är korparna
Ni föder upp dem
för att slakta dem

inte en enda gång
någonsin har jag trotsat er
jag bugar för er




Fri vers av Marco Zamorano
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-28 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marco Zamorano
Marco Zamorano