Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oordning

Någonstans finns det
som ger mig
chans att förlåta.
Bäddat i flödet:
Måsarnas skrik.
Våren som ett stänk.
Sköljer över gomseglet,
Malmö.
Och samma otroliga antal kliv
jag önskar att jag tagit på gatorna.




Fri vers av Marco Zamorano
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-06 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marco Zamorano
Marco Zamorano