Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning eller konsekvens?

Vi ser ut att sova
men vi kramar och
håller om varandra

Vi ser ut att sova
mitt huvud på din arm
men egentligen låter jag
mina läppar möta din hud

Vi ser ut att sova
men egentligen är vi
vakna och lyssnar på
varandras andetag

Vi ser ut att sova
bara vänner
men där jag sover är
någon annans plats

jag kryper närmre
låter dig hålla mig
och hoppas att hon
försvinner




Fri vers av dendärNadja
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-21 11:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grymt bra, verkligen!
2009-12-21
  > Nästa text
< Föregående

dendärNadja
dendärNadja