Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd snö

vad svårt det ska vara att göra något åt saken
vad svårt det ska vara att leva vidare själv
vad svårt det ska vara att försöka se stark ut

jag måste tömma skallen
jag måste radera
jag måste döda dig
så jag kan börja




leva




Fri vers av dendärNadja
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-21 11:16



Bookmark and Share


  oMareld
älskar rimmen på andra stycket

Brutalt, ärligt, sjukt bra skrivet
2009-12-21
  > Nästa text
< Föregående

dendärNadja
dendärNadja