Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adeste Fideles


Adeste Fideles klingar gossars sköna röster
som änglar, så vackert som en himlakör
allt är förväntan, tindra tindra vackra

Ljusklanger, Stilla Natt och ljusets tid
i midvintermörker, annars så dyster

Så längtar vi efter ljus och skönhet
tack för längtan, starkare blir livet

Utan längtan är ingenting




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-24 01:32



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Längtan ger en en anledning att sträva - härligt med denna himlakör denna juldagsmorgon -
2009-12-24

  stenen/ Yv Ericsson
ååå ingela. jag kan höra änglarnas sång! de tar sig igenom mina sotflagor:) kram
2009-12-24

  Nanna X
vackert ljus i denna!
2009-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP