Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tur


Jag vet


en lek


om du


säger


att du


älskar


mig


så sliter


jag


ut


ditt


hjärta


sen


så blodet


stänker


det blir


väl


kul?






Fri vers av dendärNadja
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-24 12:16



Bookmark and Share


  oMareld
oj brutal

gillar jag
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

dendärNadja
dendärNadja