Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fundering

Att det hade kunnat vara värre
är en klen tröst

med tanke på hur mycket bättre
det hade kunnat vara.




Fri vers av kalltkaffe
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-25 14:59



Bookmark and Share


  The Stargazer
Det här var en härligt tragikomisk fundering, som man absolut kan känna igen. Bra.
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

kalltkaffe