Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sekund

En sekund.

Det kan inte ha tagit längre tid
för min blick att titta upp från ipoden,
möta din
och gå sönder inombords.




Fri vers av kalltkaffe
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-27 18:43



Bookmark and Share


    Saulus
?
2009-12-27
  > Nästa text
< Föregående

kalltkaffe