Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

Men nätterna blev ljusa
och allt som sagts
var plötsligt inget annat
än fantasier

om vad som kunde ha hänt.




Fri vers av kalltkaffe
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-05 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalltkaffe