Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns, men inte tillräckligt


Du är
med oss
jag vet
jag känner
inte alltid
men ibland

Du är
som en skugga
en röst i tystnaden
en fysisk känsla
en blinkande lampa
en fladdrande gardin

Du är
med oss
men det räcker inte
det är inte tillräckligt
för att sluta längta
för att sluta sakna dig

Vi har dig i minnet
vi har dig på kort
vi har dina saker
men vi saknar
din röst och våra samtal
din värme och dina kramar
din kropp och din fysiska närvaro

Utan dig är allt bara halvt och inte tillräckligt




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 1156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-25 15:06



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Att finnas genom minnen, saker, kan vara både smärtsamt och känslofyllt. Detta förmedlar du starkt i denna text!
Titeln fångar verkligen upp texten!!
2009-12-28

  AjBi
Längtan efter kramen, värmen och tryggheten, rösten, skratten... ajajaj... vad ont det gör! Kram... God Fortsättning.
2009-12-26

  Yrre VIP
Mycket smärtfylld rubrik till en stark text.
2009-12-26

  The Stargazer
En starkt berörande dikt, där du lyckas förmedla känslan så bra man nog kan göra. Bara titeln är en mening som tycks säga allt.
2009-12-25

  notsomad
vilken vacker titel och smärtsam text.
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson