Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universums kung

Liggande visioner
de som kämpade i döden,

våldets slut
önskan om en grav att bära,

våra stora tankar rasar sanning
dånet av kanoner i fjärran,

kallsvetten
vetskapen,

ser min ak 4a vila,
den ska åter dansa sanning,

då jag är gud inatt en universums kung av ordens smak i dimmor utav spunnet glas,

den döda blicken




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-26 20:38



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt bra...
2009-12-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth