Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

julefrid

Det blir inte bättre än så här
min midvinterfest blev vit
en vän som är mig kär
bad mig komma dit
juledag i stor extas
bättre än alla kalas
lugn och frid i alla hus
slockna aldrig, detta ljus
kärlek i stora paket
snö på mitt staket
:)







Fri vers av martilda
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-26 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

martilda
martilda