Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sakta lade sig dimman - och aldrig mötas de två den är texten skrev jag när jag var.. låt mig tänka... 17 år


Tråkigt sa du, tyvärr

Tråkigt sa du, tyvärr
det var det enda du sa
när jag inte stod ut längre
med att dela dig med andra.
jag hade väntat och hoppats
i sexhundranittiofem dagar.
jag ville aldrig riktigt inse
att det aldrig skulle bli vi.
\"Tråkigt att du tar det så”
”Tyvärr, jag kan inte välja”
och jag kan inte vänja mig.
då låter jag hellre bli
svårt är det, men jag måste se
när orden inte räcker till
när dikterna blir tomma
när musiken tystnat
då får andra vägar väljas
nya dörrar öppnas
dags att vakna, sluta drömma




Fri vers av martilda
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-14 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

martilda
martilda