Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kvinnor och män talar inte alltid samma språk...


mina ögon blå

mina ögon blå
vill inte se dig
som du
mina ögon blå
tror jag på
mina ögon blå
vill inte lyssna
när du säger
inte då
mina ögon blå
så blå
i mina gröna




Fri vers av martilda
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-07 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

martilda
martilda