Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

8760

266
obesvarade
oöppnade
bortglömda

mail

Bilder från dagar som flytt
och leenden som passerat och allt jag gör här
är att sitta
Längtar till något som är på riktigt

Snart kommer det 365 nya dagar med 8760 nya timmar

Riktigt

för snart kommer en vår med solsken kanske
då ska vi göra det som vi tummade på den kvällen där i snön om du
minns älskling






Fri vers av Karin E
Läst 173 gånger
Publicerad 2009-12-26 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E