Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smaken av en kvinnas kyss

smaken av en kvinnas kyss blåser i min själ
vandrande nyanser,

din förbannade ångest blandad med en fragil skönhet ur en sol i maj
kysser dig ännu

anade en gas utav metan i lungorna du gav
hon log ett mörker nu,



vi var fria




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-26 23:07



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vackert..
2009-12-27

  Anders Nordlander VIP
härligt poetat,,,,
2009-12-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth