Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För de stora frågorna i livet, har samhället en enkel lösning.


Lösningen

Hur är du som person
och vad vill du ha ut av ditt liv
och när kommer du gifta dig och med vem
och hur lång penis har du
och snygg är du
och när kommer du att dö
och hur många riktiga vänner har du
och vem i Simpsons är du
och vad skulle just du ta med dig till en öde ö
och hur kär är du
och vilken låt sjunger du helst i duschen
och hur populär är du
och vad är meningen med ditt liv?

Gör ett facebook test.




Fri vers av Karin E
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-26 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E