Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådeså

och sen
ska jag slänga mig på sängen
läsa en dålig engelsk skilsmässo-roman
hela natten
mest för att jag kan om jag vill
fast jag vill bara för att jag kan
så att säga

För jag är en egen människa och bestämmer själv
sådeså

det är du också
glöm inte det.




Fri vers av Karin E
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-27 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E