kort refleketion

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kort refleketion




Pulsen slår!

i varje stund av verkligt liv

dröjer sig eftertanken kvar

sakta till dina andetag

lyssnar jag och

påminns om hur livet

pulserar




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 293 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-12-28 16:15



Bookmark and Share


  Epione VIP
Levandes och njutbart.
Vacker som en av de bästa av dagar.
2010-01-06

  Lili Samuelsson VIP
japp, där satt den:)
2009-12-28

  Regn & Grus
*sakta till dina andetag
lyssnar jag*

Vacker följsam dikt.
2009-12-28

  Lili Samuelsson VIP
snygg puls, jag skulle nog stryka ordet för och börja med i
2009-12-28
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~