Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befinner mig i USA en månad, för att hälsa på släkt och vänner. Önskar mina vänner på Poeter; Happy New Year! /Grubbelmia




Roadtrip

Landed sleepless in Seattle.
Drove up the mountains to Oregon.

Big roads. Big people. Big dreams.

With friends in Washington.
Drove me happy, nuts and strong.

Big roads. Big people. Big dreams.

Four wheel drive in Arkansas.
Drove people crazy, scared and tired.

Big roads. Big people. Big dreams.

Now to Elvis and Memphis I go.
Drove the world to collective ecstasy.

My roadtrip ends in Yuma, Arizona.
As young I lived in this "armpit of hell".

Big roads. Big people. Big dreams.

-----------------------------------------------------------------------

As young my body was crushed.
In this country of the bold and the beautiful.

Big roads. Big people. Big dreams.

As young my soul despaired.
When all my faith in the furture was killed.

Big roads. Big people. Big dreams.

As young my spirit was quenched.
By the nightmare that covered the day.

Big roads. Big people. Big dreams.

 




Fri vers av Grubbelmia
Läst 352 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-12-28 16:54



Bookmark and Share


  Visitor
Jag blir glad av att läsa denna text,
trotts att det finns ett mörkt förflutet så finns det ljus i framåt. Låter som en riktigt bra resa denna gången, stark kontrast till det förflutna. Väl fångat och funnet...
2009-12-30

  Mikael Lövkvist
Din skapelse speglar en resa framåt, bakåt, och inåt. Jag är glad att du överlevde ditt traumatiska förflutna, och nu kan resa genom USA som en vuxen, reflekterande, och fullt upplevande kvinna. Gott nytt år, Mia!
2009-12-29

    eva m h
Vilket äventyr du är ute på!

Önskar Dig en härlig fortsättning och ett Riktigt Gott Nytt År "over there"!
2009-12-28

  Anna*
The land of the bold and the beautiful will only become more special with you in it! Bless you and your trip and have a Blessed new Year!
2009-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia