Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Pixabay.com


Min mamma har lärt mig…

Att kärlek kan se olika ut
Att smärtan kan föda glädje

Att det som gått fel
Kan bli rätt

Att nåden då räcker
På något sätt





Fri vers av Grubbelmia
Läst 203 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-05-29 12:13



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
N åd råd
Å nå´t gott
D å hoppas på
2022-06-05

  Monica Lindgren
Klok mamma du har!
2022-05-30

  Koloristen
Uppmuntrande!
2022-05-30

  Fjellhuldra VIP
Så fint att kärlek kan se olika ut.
Livet har sina dårliga sidor
Men tillåter sig blomstra ut med glädjen.
Så bra ha en mamma som
Verkligen visar stark kärlek.
2022-05-29

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2022-05-29

  Larz Gustafsson VIP
Vems nåd?
2022-05-29

    Sefarge VIP
Kort men betraktelse"fin" skrivelse!
Mammor brukar kunna
Få rätsida o fixa till
Saker o ting på
sina egna be
-prövade
Sätt?
;)
2022-05-29

  Kungskobran VIP
Skall man vända andra kinden till?
2022-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia